Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Надвірній провели акцію з прибирання території замку Краснодвір

Надвірна

Представники відділу культури, молоді та спорту Надвірнянської райдержадміністрації та Надвірнянської міської ради провели чергову акцію з прибирання території замку Краснодвір в рамках проекту громадської організації «Надвірнянський туристично-інформаційний центр» «Інтерпретація спадщини замку Краснодвір: стратегія, план та візія».

Про це повідомляє РАІ з посиланням на Надвірнянську міську раду.

Учасники акції прибрали сміття, покосили траву та розчистили територію навколо руїн замку.

Роботи проводились з метою підготовки локації до відеозапису концерту народного аматорського естрадно-духового оркестру Надвірнянського районного будинку культури, що пройде в рамках ініціативи “Надвірнянський замок «Краснодвір»: промоція через мистецтво».


Довідково:
1. Проєкт «Інтерпретація спадщини замку Краснодвір: стратегія, план та візія» реалізується завдяки фінансовій допомозі Європейського Союзу в рамках програми міні-грантів проєкту ReHERIT
Мета проєкту: об’єднати громаду міста Надвірна навколо створення центру інтерпретації історії міста задля створення конкурентоспроможного культурного та туристичного продукту.

2. Проєкт “Надвірнянський замок «Краснодвір»: промоція через мистецтво» реалізується ГО “Надвірнянський туристично-інформаційний центр” за співфінасування Національного Фонду на підтримку демократії (NED) в рамках проєкту Агентства з розвитку приватної ініціативи «Спадщина для розвитку: підвищення громадської участі у збереженні та використанні потенціалу спадщини місцевих громад».

На изображении может находиться: 3 человека, дерево, растение, на улице и природа
На изображении может находиться: растение, небо, дерево, трава, на улице и природа
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua