Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську затримали вуличних злодіїв з Косова

Здобиччю нападників були гроші, мобільні телефони, аксесуари та інші особисті речі потерпілих. На сьогодні у правоохоронців достатньо доказів вважати, що вони пограбували п’ятьох іванофранківців.

Двоє молодиків, мешканців Коломийського району, приїхали до Івано-Франківська цими вихідними. Чоловіки винайняли номер в одному із готелів міста, а відтак вийшли на “полювання”. Першою постраждала пенсіонерка, у якої відібрали сумочку. Відтак потерпів студент, який позбувся мобільного телефону та двох тисяч гривень. Наступними жертвами стали перехожий чоловік та дві жінки. Утім, останній грабіж виявився невдалим, передає КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

Грабіжники напали на жінку та намагалися вирвати з її рук сумочку, але із переляку жінка почала голосно кричати. Зловмисники намагалися руками закривати їй рот, але марно. Не на жарт перелякана франківчанка виривалася і щодуху продовжувала кликати на допомогу. Це і врятувало жінку, бо лиходії злякалися та втекли. Потерпіла, не гаючи часу, звернулася до Івано-Франківського МВ УМВС. Отримавши повідомлення про грабіж, а з тим і опис нападників, оперативний черговий передав орієнтування патрульним нарядам. І на одній із вулиць міста, під час нагляду за дорожнім рухом, працівники ДАІ затримали грабіжників.

До речі, один із цих зловмисників ще до свого повноліття встиг познайомитися із життям у ізоляції від суспільства, відбував покарання у місцях позбавлення волі за вчинення крадіжок чужого майна. А незабаром знову повернеться у звичні для нього стіни – за ґрати.

Дії підозрюваних працівниками слідчого підрозділу Івано-Франківського МВ УМВС кваліфіковано згідно з ч. 2 ст. 186 ККУ – відкрите викрадення чужого майна (грабіж). Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Триває досудове слідство.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua