Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Коломийщині визначили володаря Суперкубка з футзалу. Відео

Коломийський район

Останню крапку поставлено в чемпіонаті та розіграші кубка Коломийщини. Відбувся мачт за Суперкубок району. В приміській Королівці визначали найкращу команду регіону. В фіналі зійшлися команди «Тучапи» зі Снятинщини та місцевий «Юсі Транс». 

Ці два клуби вже зустрічалися в матчі за Кубок Коломийського району. Тоді «Тучапи» виступали як чинний чемпіон. В поєдинку перемогла команда «Юсі Транс», тому саме ці два футзальні колективи вирішували хто ж отримає Сеперкубок Коломийщини.

«Турнір дуже вдалий, показали високу майстерність наших гравців в Коломийському районі, це дуже приємно», сказав Тарас Яворський, голова Коломийської РАФ.

Команда із Снятинщини одразу ж кинулася в атаку, однак команда «Юсі Транс» спокійно оборонялася і на початку гри вийшла вперед. Команда із Коломиї поступово довела поєдинок до перемоги.

«Емоції фантастичні, бо за два тижні виграти два кубки дуже приємно. Дякуємо ЗСУ за можливість отримувати ці емоції»,- ділиться враженнями Роман Гаврилюк, капітан команди «Юсі Транс». 

Тепер на поціновувачів футзалу чекає головна спортивна подія. 13 березня на цьому ж майданчику в фіналі Кубка Івано-Франківської області зустрінуться місцева «Фурнітура Експрес 24» та «Рибак» з обласного центру. А вже в неділю коломияни стартують у фінальній стадії Чемпіонату України серед команд І ліги.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua