Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Коломиї відбулася спартакіада працівників комунального господарства. Відео

Коломия

Працівники комунальних установ Коломиї визначали кращих з поміж себе у спорті. В місті відбулася XV спартакіада серед працівників галузі. Переможців визначали у 9 видах спорту.

«Починалася вона з обласних спартакіад, а через 2 роки ми прийняли рішення, що будемо проводити і міські. В цьому році ми проводимо вже 15-у спартакіаду в цьому році»,- каже Володимир Скробало, завідувач сектору міського спорту.

Коломиянин Василь Луканюк згадує, як колись розпочинав ці змагання. Тепер тішиться, що вони відновилися.

«Я вважаю, що це дуже корисна справа. По-перше – це спілкування людей, по-друге – спорт і здоровʼя. З шести обласних спартакіад Коломия тричі мала перше місце»,- розповідає Василь Луканюк, почесний гість спортивного заходу.

У змаганнях взяло участь понад 90 спортсменів. Вони виборювали перемогу у 9 видах спорту. Однією із найбільших була команда комунального підприємства «Полігон – Екологія».

«Комунальна служба, в принципі, немає права на відпочинок, бо кожного дня треба прибирати місто, слідкувати за благоустроєм. Я сам спортсмен і підтримую цей дух спорту»,- ділиться Михайло Попелюк, керівник КП Полігон – Екологія».

Слова очільника виявилися пророчими. Його команда перемогла. Другою стала спортивна дружина КП «Зеленосвіт». Замкнули трійку призерів спортсмени «Коломияводоканалу».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua