Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї двоє студентів за один вечір напали на трьох перехожих жінок

У Коломиї двоє студентів за один вечір напали на трьох перехожих жінок. Після цього поїхали на таксі до дівчат. Парубки, які освоюють ремесло обробки деревини, не придумали кращого способу заробити кошти для розваг, як відібрати їх у перехожих жінок, пише АП.

Першу жертву, 25-річну місцеву жительку, підстерегли в дворі будинку по вулиці Привокзальній. Один із студентів ударив її пляшкою по голові. Дівчина впала на землю. Нападники намагалися вирвати з її рук сумочку, але це їм не вдалося, тож вони ретирувалися. Потерпіла ж з розбитою головою звернулася за медичною допомогою в районну лікарню, де їй наклали шви. Тим часом розлючені невдачею грабіжники через півгодини вирвали сумочку з рук 28-річної городянки біля магазину «Садиба». 

Потім через усе місто пройшли пішки до автовокзалу, де напали на стареньку жінку. Пенсіонерка якийсь час бігла за негідниками й просила повернути їй хоча б документи, але ті не послухалися. Випотрошили бабусину сумочку від грошей і викинули в озеро. 

Після цього зловмисники «заспокоїлися» й винайняли таксі, на якому поїхали на квартиру до своїх дівчат. Однак невдовзі цю гулянку на чужі кошти перервали працівники місцевого карного розшуку. Студентів затримали й вирішується питання про обрання запобіжного заходу.








А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua