Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Франківщині односельчани самі збудували хату для сім’ї загиблого майданівця

Не чекаючи допомоги від держави, мешканці села Велика Кам’янка Івано-Франківської області збудували новий будинок для родини героя Небесної сотні Ігоря Ткачука.

Сім’я, яка втратила в лютому 2014 року годувальника, проживала в маленькому сторічному будинку. Дружина Ігоря Ткачука, його троє дітей та сестра залишились без засобів для існування, пише Страйк.

Поки державні мужі вирішували бюрократичні питання, односельчани загиблого чоловіка вирішили самостійно допомогти родині.

Вони зібрали гроші і, за допомогою місцевих підприємств, власними руками збудували для сім’ї новий великий будинок. Жінка з дітьми вже переїхали у нього.

Дружина розповідає, що Ігор Ткачук поїхав на Майдан, коли вже знав, що там убивають людей, а гроші на дорогу позичив.

“Я не пускала його. Казала, щоб не їхав, тому що я бачила, що його можуть вбити, я розуміла це добре. А він мені сказав: “Ми з тобою вже набідувалися, хочеш, щоб ще діти так бідували?”, – розповідає Марія Ткачук.

“Я не пускала його. Казала, щоб не їхав, тому що я бачила, що його можуть вбити, я розуміла це добре. А він мені сказав: “Ми з тобою вже набідувалися, хочеш, щоб ще діти так бідували?” – розповідає Марія Ткачук.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua