Онлайн TV FM радіо FM пауза

Коломиянин вкрав веловисипед

В Коломиї дільничні інспектори міліції викрили зловмисника, котрий з-під будинку у райцентрі викрав залишений без догляду двоколісник. Водночас правоохоронці застерігають власників велосипедів бути обачними та обережними.

Як виявилося, 44-річний мешканець району поцупив чужого двохколісника та навіть встиг його продати, а отримані кошти витратив на дозвілля. За цим фактом розслідується кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення – крадіжка, повідомили у  прес-службі УМВС в Івано-Франківській області.

З потеплінням настає «гаряча пора» й для велокрадіїв. Велосипед легко стає здобиччю злодіїв, оскільки господарі легковажно залишають свій транспорт без нагляду на вулиці чи незачиненому подвір’ї.

Працівники міліції з метою попередження таких правопорушень нагадують про елементарні правила безпеки:

не залишайте велосипеди без нагляду в під’їздах будинків, поблизу торгових закладів, в інших громадських місцях;

якщо виникла необхідність залишити без нагляду двоколісного «друга», попросіть тих, кому довіряєте, доглянути за ним або використовуйте надійні велосипедні замки.

У випадку крадіжки потерпілим слід не зволікати і терміново телефонувати на «102». За «гарячими слідами» можна не тільки швидше розкрити крадіжку, а й повернути втрачене майно.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua