Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші затримали чоловіка, який організовував масовий виїзд громадян на заробітки в Росію

У Калуші активісти Правого сектору, Автомайдану та місцеві байкери викрили чоловіка, який збирав краян на заробітки в Росію.

Приводом для зацікавлення стала публікація рекламного оголошення в місцевій газеті. Чоловікам пропонували роботу за кордоном, повідомляє Галка.

Активісти подзвонили за вказаним телефоном і їх запросили на зустріч із іншими потенційними “заробітчанами”.

Виявилося, що на заробітки везуть в Росію, а саме в Москву. Працювати треба буде на закритому режимному об’єкті. Платню запропонували більш ніж достойну.

«А про призовний вік не хвилюйтесь – за 100 гривень влаштую вам фальшиві довідки з воєнкомату! Не в перший раз, і не таке малювали!», – розповідав «вербувальник» чоловікам, кажуть у Правому секторі.

Там відзначають, що зібралося на зустріч 12 чоловік і плюс три активісти, щоби були свідчення очевидців.

«До речі один з тої компанії після нашої профілактичної бесіди вирішив писати заяву добровольцем в АТО і в супроводі активіста Автомайдану вирушив до воєнкома, який згодився його прийняти не дивлячись на неділю», – відзначають у ПС.

Вербував чоловіків на заробітки в Росії Роман Козаченко (на фото) із Черніїва, активісти передали його в руки правоохоронцям.

Нагадаємо, раніше політолог Юрій Палійчук розповідав про те, що на теренах Західної України масово вербують чоловіків на заробітки в Росії, пропонують зарплату у 18 тисяч гривень.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua