Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатській міліції вдалось упіймати юного водія, який збив велосипедиста та утік із місця пригоди

У понеділок на Прикарпатті під час дорожньо-транспортних пригод травмувалися троє людей, які постраждали від «контактів» з автомобілями. Зокрема, ополудні карета швидкої медичної допомоги привезла на приймальний покій Калуської ЦРЛ 76-річного жителя приміського села Пійло.

Медики виявили в пацієнта закриту черепно-мозкову травму, забійні садна потиличної ділянки голови і лівої нижньої кінцівки. Стало відомо, що пенсіонера, який рухався на велосипеді, в райцентрі збив автомобіль. Після цього авто поїхало з місця події, не дочекавшись працівників ДАІ.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції виявили між селами Пійло та Сівка-Калуська побитий автомобіль «ВАЗ-2101». Відтак установили, що за кермом «копійки» на час аварії перебував 19-річний житель Долинського району. Молодого водія наразі притягують до відповідальності.

Дві дорожньо-транспортні пригоди в понеділок сталися в обласному центрі. Так, по вулиці Сахарова автомобіль «Фольксваген», за кермом якого був 56-річний франківець, наїхав на 18-річну дівчину. Вона переходила вулицю по нерегульованому пішохідному переходу.

А увечері подібна пригода сталася на «зебрі» навпроти торгового центру «Велмарт». Там «Мереседес» наїхав на 31-річного чоловіка. Обох потерпілих пішоходів доставили в лікувальні заклади міста, проводяться перевірки.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua