Онлайн TV FM радіо FM пауза

Олег Гончарук представив голову Калуської райдержадміністрації

Голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук, перебуваючи в Калуші, представив громаді голову місцевої райдержадміністрації Наталю Бабій, яку було призначено на посаду відповідно до розпорядження Президента України Петра Порошенка, підписаного 10 лютого цього року.

«Сьогодні перед представниками влади на місцях ставляться складні та надзвичайно відповідальні завдання, − зауважив у коментарі журналістам Олег Гончарук. − Важливо сконцентрувати всі зусилля у плані розвитку кожного населеного пункту, допомоги українській армії, проведення ремонту доріг, підтримки підприємництва. Основне при цьому – конструктивна, плідна співпраця з громадськістю».

У свою чергу Наталя Бабій, виступаючи перед земляками, пообіцяла: працюватиме на посаді чесно й прозоро, намагатиметься приймати виважені рішення, в усьому буде радитися з людьми, враховуючи їх інтереси, сприятиме роботі громадської ради, яка діятиме при райдержадміністрації. У присутності представників політичних партій, громадських організацій, керівників місцевих підприємств, сільських та селищних голів, священнослужителів голова райдержадміністрації урочисто зачитала присягу державного службовця.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua