Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Великдень прикарпатські міліціонери зафіксували три крадіжки з приватних будинків

У неділю на Прикарпатті було зареєстровано 3 крадіжки з приватних будинків. В кожному з випадків зловмисники проникали до чужих помешкань, відваживши металопластикове вікно.

Два з цих злочинів було вчинено в Калуському районі. Зокрема, в одному з сіл крадії скористалися відсутністю господарів, які уночі перебували на богослужінні в церкві. Лиходії пробралися до будинку та викрали майже 4 тисячі гривень і півтора десятка золотих прикрас, інформує прес-служба УМВС.

А в Калуші крадіжку з оселі було скоєно по обіді. Злодії встигли таємно погосподарювати в чужій оселі, яку господарі залишили всього на дві години. Крім грошей та ювелірних виробів, невідомці прихопили ще й дві пляшки коньяку.

Тим часом на Снятинщині правоохоронці розшукують зловмисників, які обікрали будинок тамтешніх мешканців уночі на неділю. Вони відшукали та викрали дві з половиною тисячі гривень, які господарі зберігали в спальній кімнаті.

Прикарпатські правоохоронці наразі працюють над розкриттям цих злочинів, водночас нагадують краянам про необхідність самим подбати про недоторканність свого житла.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua