Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Калущині злодій обікрав вантажівку, поки водій міняв колесо

Учора в Калуші працівники міліції затримали “гастролера” з Кіровоградської області.

Їм у цьому допоміг водій великовантажного автомобіля, який ледь не став жертвою зловмисника. 37-річний мешканець Івано-Франківська, їдучи автомобілем МАН по калуській трасі, відчув, що в його машині спустило колесо, пише АП.

Чоловік зупинився біля села Боднарів і почав міняти колесо. Водночас помітив, що якийсь смаглявий молодик відчинив кабіну МАНа й вихопив звідти його барсетку. Шофер не розгубився, кинувся до крадія й зумів відбити в нього свою сумку. Після цього зловмисник заскочив в автомобіль “Фольксваген Каді”, який стояв неподалік, і поїхав у бік Калуша. 

Водій вантажівки набрав номер екстреного виклику 102 й розповів черговому оператору міліції про оказію, яка з ним трапилася. Тож поки злочинець на “Каді” доїхав до Калуша, на нього вже чекали працівники Державтоінспекції та карного розшуку. Затриманим виявився 26-річний мешканець Кіровоградської області, раніше судимий за майнові злочини. Молодик належить до так званих “барсеточників”.

Ця категорія зловмисників спеціалізується на заволодінні речами водіїв легкового та вантажного транспорту. “Барсеточники” підшуковують жертву й пробивають в автомобілі заднє праве колесо. Коли водій зупиняється, щоб поміняти колесо, вони викрадають барсетку чи інші речі, бо, як правило, під час монтажу коліс шофери кабіну не зачиняють…

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua