Онлайн TV FM радіо FM пауза

Калушанин вкрав з магазину пляшку коньяку та два рулети

Днями на пульт централізованого спостереження надійшов сигнал «Тривога» із супермаркету в місті Калуш, що на Івано-Франківщині. За лічені хвилини на місце виклику прибули працівники групи затримання Державної служби охорони при УМВС України в Івано-Франківській області. 

Зі слів охоронника магазину працівники ДСО з’ясували, що один з відвідувачів торговельного закладу скоїв крадіжку товарів на суму близько 350 гривень. «Джентльменський» набір – пляшку коньяку та дві пачки бісквітного рулету – стали дармовим здобутком 21-річного місцевого мешканця.

Роззираючись навкруги, чоловік водночас роздивлявся товар на полицях магазину, після чого взяв пляшку коньяку, дві пачки бісквітного рулету і заховав їх під курткою. Після цього чоловік попрямував до виходу повз каси, не оплативши товар. Щоправда, біля виходу його вже чекали міліціонери охорони. Правоохоронці запропонували «покупцю» показати вкрадений у магазині товар. Зловмисник же заперечувати скоєння крадіжки не став, зізнався та добровільно повернув вкрадене.

Наразі за даним фактом проводиться перевірка. Дане правопорушення кваліфікується за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкцією якої передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua