Онлайн TV FM радіо FM пауза

Як школи Івано-Франківська працюють у новому режимі. Відео

Івано-Франківськ

Вже чотири тижні поспіль 1-4 класи шкіл Івано-Франківська навчаються очно, а всі інші – дистанційно. Такі зміни у навчальний процес довелося внести через пандемію коронавірусу.

До слова, від початку навчального року на COVID-19 захворіли 25 учнів та 90 педагогів, йдеться в сюжеті ТРК “РАІ”.

Попри таку статистику ситуація у навчальних закладах загалом залишається стабільною. Проте є випадки, коли школи Івано-Франківської територіальної громади повністю переходять у режим дистанційного навчання через спалахи COVID-19.

“З понеділка Угорницький ліцей перейшов на дистанційне навчання, тому що почалась така трошки більша захворюваність у вчителів даного закладу. Теж хочу наголосити, що в ліцеї №7 з понеділка не працює харчоблок у зв’яку з тим, що працівники харчоблоку також почали хворіти на коронавірус”, – повідомив Ігор Максимчук, директор департаменту освіти і науки Івано-Франківської міської ради.

Щодо рішення про перехід до дистанційної форми навчання учнів середніх та старших класів, то його ухвалили із врахуванням побажань батьків учнів. Зокрема провели опитування, яке показало, що понад 60% батьків виступили дистанційну форму навчання.

Деталі – у сюжеті:

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua