Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську запустили Клуб свідомого батьківства — як долучитися?

Івано-Франківськ

В Івано-Франківську на базі освітньо-культурного Гончаренко центру запустили безоплатний Клуб свідомого батьківства. Щотижня тут проводитимуть зустрічі під менторством психолога Андрія Мештанова, аби допомогти батькам у вихованні дітей. 

Як зазначають організатори, заняття курсу будуть присвячені темі стосунків у родині та запобіганню конфліктів. 

«Як створити міцний фундамент для успішного старту дитини? У що потрібно інвестувати вже зараз, щоб підготувати її до майбутнього? Аби допомогти батькам впоратися з цими викликами, ми запустили безкоштовний курс під менторством психолога. Щотижня у просторі ми проводитимемо лекції та тренінги для батьків», — діляться у Гончаренко центрі Івано-Франківськ. 

Свідомого батьківства франківців та франківок навчатиме досвідчений педагог та психолог Андрій Мештанов. Наступна зустріч курсу буде присвячена цифровій залежності дітей та користуванню гаджетами. 

«Щоденно підлітки проводять більше 8 годин за ґаджетами — це третя частина усієї доби! Разом із психологом Андрієм Мештановим обговоримо, які небезпеки можуть чекати на дітей в інтернеті, як запобігти цифровій залежності та уникнути конфліктів через користування ґаджетами», — кажуть організатори. 

Заняття курсу проводять щопʼятниці о 17:00 за адресою вул. Незалежності, 113 (Гончаренко центр Івано-Франківськ). Для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням. 


Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua