Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відкрили благодійну фотовиставку дружин військових. Відео

В Івано-Франківську відкрили благодійну фотовиставку дружин військових. Відео Івано-Франківськ

«Крізь віки». На серії з 18-ти світлин жінки постають в українських автентичних костюмах, окремим елементам із яких понад сотня років. Окрім цього, провели дефіле та аукціон. 

Фотовиставка, дефіле та аукціон. В Івано-Франківському краєзнавчому музеї відкрили благодійну фотовиставку дружин військових «Крізь віки». На виставці представили їх портрети у автентичних костюмах. Ідея належить співорганізаторці громадської ініціативи «Теплі обійми» Ользі Зварич. Розповідає, виношувала її чотири роки.

Співорганізаторка заходу та громадської організації «Дружина воїна» Тетяна Фреїшин додає, підготовка зайняла три місяці. За цей час вдалося зібрати старовинні строї, які притаманні Івано-Франківській області: Бойківщини, Опілля, Лемківщини та Гуцульщини. Тетяна теж взяла участь у дефіле – на ній костюм нареченої із села Зелене Верховинського району.

Участь у фотовиставці та дефіле взяла дружина військового Людмила Лутчин. На ній – традиційний лемківський костюм. Жінка радіє, що її запросили на цей захід. Зізнається, для неї це як ковток свіжого повітря.

Під час заходу та ще упродовж двох тижнів експозиції – до 13 жовтня – збиратимуть кошти на придбання ФПВ-дронів для підрозділів Збройних сил України.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua