Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відкрилась виставка картин “Мить ніжності”

22 травня в Івано-Франківську відбулось відкриття виставки картин “Мить ніжності”. Роботи представили публіці у виставковому залі дитячої художньої школи, що знаходиться за адресою Чорновола, 25.

Авторами цих картин є викладачки художньої школи Лілія Присяжнюк, Леся Боднар, Наталіяя Зобків, Оксана Контракевич, Уляна Лотоцька, Оксана Макогін, Ганна Петранюк, Ірина Родіна, Христина Степаненко, Ольга Шутка та Галина Щерб’як. На виставці можна побачити натюрморти, графіку, портрети та навіть кілька колажів, повідомляє  Стик.

“Мені, насамперед, приємно те, що за всю історію існування школи – а це понад 55 років – у нас ніколи не було виставки робіт викладачок нашої школи. Це є дійсно святом – для викладачів і для учнів. Я дивуюся, де вони знаходять час, щоб робити такі прекрасні роботи, адже викладання в школі займає багато часу”, – розповів Михайло Щерб’як, директор Івано-Франківської ДХШ.

На відкриття також завітав директор Івано-Франківського Музею мистецтв Михайло Дейнега, котрий високо оцінив виставку і роботи.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua