Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську створять єдиний всеукраїнський логістичний центр для волонтерів

У вівторок, 19 травня, в громадському ресторані «Urban Space» зібралися журналісти, волонтери та активісти, щоб дізнатися про безпрецендентний випадок – закордонні міністерства хочуть працювати з українськими волонтерами, а не з урядовими структурами.

13 травня в Будапешті відбувся перший спільний з’їзд українських та світових волонтерських груп, де вирішили створити єдиний всеукраїнський логістичний центр та на початковому етапі спільного складу, який базуватиметься в Івано-Франківську, пише ГК

Більше 80 організацій Угорщини (в т.ч. БФ “Карітас” та єврейська община) готують гуманітарну допомогу українським воїнам та їх сім’ям. Ще сім країн оголосили про бажання співпрацювати з об’єднаною волонтерською структурою України. Зокрема, в рамках допомоги пропонують програми лікування поранених, навчання та стажування школярів і студентів. Перша гуманітарна допомога має надійти вже до кінця травня.

Детальніше про це розповіли на зустрічі громадський активіст Роман Островський, Мирослав Гочак, голова Світового Конгресу Українських Молодіжних Організацій і представники волонтерських організацій Франківська.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua