Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську провели благодійний ярмарок. Відео

В Івано-Франківську провели благодійний ярмарок. Відео Івано-Франківськ

Допомогти військовим. В Івано-Франківську провели благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України. У програмі: продаж рукотворів, майстер-класи за донат та концерти. Усі вилучені кошти підуть на закупівлю дронів для захисників.

Для підтримки захисників. В Івано-Франківську громадська організація «Громадська ініціатива Галичини» та Платформа творчих можливостей Симаргл влаштували вже четвертий благодійний ярмарок. Його співорганізаторка Людмила Лінник каже, щоразу ціль незмінна – засоби тактичної медицини та дрони.

На події охочі мали можливість придбати вироби прикарпатських майстрів. Серед асортименту на прилавках можна було знайти прикраси, предмети для оздоблення дому, декоративні рослини та солодощі. 

До благодійного ярмарку долучились близько 20 митців. Ярмаркова частина заходу супроводжувалась концертною програмою, яка поділялась на денну дитячу та вечірню. Окрім цього до благодійного ярмарку долучилися актори театру живих скульптур. Наступний такий захід планують провести взимку.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua