Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську не підняли ціну на вивезення сміття

Вчора виконавчий комітете Івано-Франківської міської ради повернувся до розгляду питання стосовно нового тарифу на вивезення твердих побутових відходів. Минулого тижня це питання відправили на доопрацювання.

 Члени виконавчого комітету не погодили нову ціну на вивезення сміття, передає Фіртка.

Справа в тому, що минулого тижня КП «Полігон» просило затвердити новий тариф на захоронення побутових відходів у двічі більший, ніж є сьогодні. За словами керівника підприємства, тільки за такої умови вони зможуть працювати та розвиватися.

У свою чергу, КП “Полігон” запропонува вартість 1,19 гривні, яку затвердив виконавчий комітет

Оскільки ціна на захоронення побутових відходів впливає на формування тарифу на ввезення сміття і вона прийнята, то члени виконкому приступили до розгляду проекти рішення Про затвердження тарифів на послуги з вивезення побутових відходів, що надаються ДП «Автоколона 2222». Підприємство запропонувало нову ціну – 9,15 гривні (минулого тижня перевізники просили 9,26 – по одному лоту №5). Але таку вартість для перевізників не затвердили.

Не затвердили тариф і для ПрАТ «АТП-0928» – розмір тарифу для населення був запропонований у розмірі 9,36 гривні (до сьогодні вивозили за 6, 41 і 5,95).

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua