Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську комунальники перевіряють літні майданчики

В Івано-Франківську почали функціонувати літні майданчики. Відтак, працівники КП “Муніципальна інспекція з благоустрою” під час щоденних обстежень районів міста на предмет дотримання Правил благоустрою міста Івано-Франківська обстежують і літні майданчики.

Про це під час сьогоднішньої оперативної наради повідомив начальник комунального підприємства “Муніципальна інспекція з благоустрою” Степан Кукула, повідомляє Стик.

За його словами, насамперед, стаціонарні об’єкти вуличної торгівлі перевіряють на наявність оформленого дозволу на їх розміщення та відповідність погодженим проектам. Крім того, звертають увагу на зовнішній вигляд літнього майданчика, тобто його належний санітарний стан, оснащеність урнами для сміття, заключення угод на вивіз сміття тощо.

Нагадаємо, цього року літні майданчики розпочали сезон із майже 30-ти денним запізненням у порівнянні з попередніми роками. Раніше дозвіл на облаштування літніх майданчиків в Івано-Франківську виконавчий комітет надавав в перші числа квітня. В цьому році такі дозволи отримали лише 20 підприємців. Щодо інших ця процедура затягнулася до 29 квітня.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua