Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Івано-Франківську мітингувальники намагаються підштовхнути міськраду

Ранком 19 лютого біля будівлі Івано-Франківської ОДА відбулася громадська акція протесту — «попередження влади». Учасники акції (приблизно три десятки людей) присвятили її Міжнародному дню соціальної справедливості, який у світі відзначають 20 лютого, пише Репортер.

Франківці вимагали пришвидшення люстрації в органах державної влади, а від депутатів Івано-Франківської міської ради — негайного рішення щодо передачі автомобіля УАЗ-3962 від станції швидкої допомоги батальйону «Івано-Франківськ».

«Звісно, депутати міськради наразі не можуть вплинути на люстрацію, — каже Ростислав Гудзінський, один із організаторів акції, голова ГО «Всеукраїнське об’єднання «Голос». — Але вони наші представники і вони теж влада. Гроші на АТО нині збирають усі — навіть у школах і садочках, а міські депутати з осені не можуть прийняти простого рішення щодо одного автомобіля. Міліція також не проявляє зацікавленості, і це дивує, адже батальйон — їхній, забезпечений не повністю. Рішення можна прийняти за 20 хвилин. Саме цього ми і вимагаємо”.

На сесію до депутатів мітингувальники делегували своїх представників.

Крім об’єднання “Голос”, до акції долучилися представники ГО «Галицька козацька січ» і профспілкової організації міської станції швидкої допомоги.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua