Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Франківську майбутні військові медики урочисто прийняли присягу

Випускники та студенти п’ятого курсу Івано-Франківського національного медичного університету, яких навчали за програмою підготовки офіцерів запасу в рамках співпраці з Українською військово-медичною академією, урочисто прийняли присягу на вірність Батьківщині та українському народу.

Як розповів доцент кафедри екстреної та невідкладної допомоги, кандидат медичних наук Любомир Паращук, Прикарпатський університет співпрацює з академією впродовж трьох років. За цей час у закладі отримали знання та практичні навики понад 50 офіцерів запасу. Шестеро з них зараз перебувають у зоні АТО. Цьогорічні випускники теж готові боронити рідну землю, а наразі вони склали державні іспити та через декілька місяців отримають військові звання, повідомляє ГК.

«У медичному університеті здобувають не лише спеціалізовані знання, а й життєву практику, вміння, які допоможуть багатьом людям, − зауважив, вітаючи студентів, керівник апарату облдержадміністрації, колишній випускник університету Руслан Панасюк. − Де б ви не були, залишайтеся відданими військовій справі, досягайте успіхів, будьте справжніми та щирими».

Студентів із урочистою подією привітали також викладачі, батьки, друзі, священнослужителі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua