Онлайн TV FM радіо FM пауза

“TEDx Івано-Франківськ” пройде 13 червня

У форматі неформальних зустрічей в Urban Space 100 почалася підготовка до проведення в обласному центрі Прикарпаття конференції “TEDx Івано-Франківськ”.

Обласний центр Прикарпаття готується до другої конференції  “TEDx Івано-Франківськ-2015”, яка відбудеться у Франківську 13 червня. Про це на сьогоднішній зустрічі в в Urban Space 100 повідомив один з організаторів Дмитро Романюк, пише Курс.

За його словами, наразі тривають переговори з багатьма спікерами, які будуть виступати на конференції. В тому числі, домовляються із заокеанським експертами. Попередня тема зустрічі – “Від минулого до майбутнього”.

“Це будуть кращі люди, що можуть доносити кращі досвіди і кращі ідеї”, – анонсував спікерів, зберігаючи інтригу, Дмитро Романюк. 

Івано-Франківськ долучився до масштабного міжнародного проекту TED у 2013 році. Це щорічні конференції, мета яких – розповісти якомога більшій кількості людей про цікаві ідеї, технології, досвіди, здатні змінити світ на краще. Саме тому гасло проекту – “Ідеї, варті поширення”.

Серед спікерів першої франківської конференції – нинішній Президент України Петро Порошенко, міський голова Львова Андрій Садовий, дипломат Данило Лубківський, журналіст Наталія Соколенко, юрист, керуючий партнер юридичної компанії “Moris Group” Андрій Романчук та інші.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua