Онлайн TV FM радіо FM пауза

Що цікавого буде на цьогорічній конференції TEDx Ivano-Frankivsk?

У понеділок, 18 травня, відбулася прес-конференція організаторів конференції TEDx в Івано-Франківську.

Організатори розповіли журналістам про підготовку до цьогорічного заходу, новинки та запрошених лекторів, пише ГК.

«Від минулого до майбутнього» – така тема конференції TEDx в Івано-Франківську. Про це дискутуватимуть українські та іноземні громадські діячі, журналісти та підприємці. Зокрема радник міністра економічного розвитку Янік Мерило, головний редактор інтернет-видання «Українська правда» Сергій МусаєвБоровик, голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак, відома лікар-дієтолог Оксана Скиталінська, партнер ІТ-компанії “Sоftjourn”Сергій Фіцак, а також канадець українського походження Сергій Добрянський. Команда Сергія Добрянського є учасником змагань, організованих  компанією “Google”, яка до 2017 року має відправити на місяць власний розроблений проект, що проїдеться поверхнею Місяця та надішле на Землю зроблені фотознімки.

Також організатори очікують підтвердження участі міністра освіти і науки Сергія Квіта, експерта та учасника Несторівської групи Євгена Глібовицького, а також підприємця та громадського діяча Валерія Пекаря.

За словами організаторів конференції, кожен із учасників зустрічі матиме 18 хвилин для виступу. Вони поділяться власним досвідом і баченням реалізації успішних проектів, розкажуть про свій шлях від минулого до майбутнього, окреслять основні виклики, які стоять сьогодні перед українським суспільством та кожним зокрема. Серед широкого кола питань звучатимуть нові ідеї від інноваційного розвитку міста й країни до здорового способу життя.  

Як і минулого року місце проведення конференції – Івано-Франківська філармонія. Дата проведення – 13 червня.  

https://www.youtube.com/watch?v=za4zPt9Si6I
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua