Онлайн TV FM радіо FM пауза

Ще один “бідний” депутат, отримав з франківського бюджету 160 тисяч на лікування

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус на прощання виділив своїм підлеглим чи маленьку суму грошей. Серед “щасливчиків” й депутат міськради Ярослав Бачкур, пише Бліц-Інфо.

Як йдеться в розпорядженні, призначення коштів – одноразова матеріальна допомога на лікування. Оскільки одноразова матеріальна допомога для учасників АТО в Івано-Франківську становить в середньому 1050 гривень громадські активісти вирішили дослідити статки чиновника.

“Бідний, наглий депутат – Ярослав Бачкур, громаді міста обійшовся в 160 000 грн. Хоча аналізуючи статки колишнього уже депутата – він далеко не бідний чоловік і наглості хоч відбирай. Географія маєтків “бідного” депутата досить різноманітна, від Рожнятівщини, через Тисмениччину, повернувши в Івано-Франківськ і зупинившись у Богородчанах, а власне у затишному урочищі “Мочари””, – зазначає Наталя Сербин.

Активістка зауважує, що Бачкур володіє земельною ділянка площею 0, 0689 га. в селі Спас, Рожнятівського району На ній розміщене домоволодіння власником якого й є п. Ярослав. Ще одне домоволодіння – в Тисменицькому районі, в затишному селі Нова Гута.

“В самому м. Івано-Франківську “бідний” депутат має тільки гараж, надіємося, що він в ньому не проживає! Та найбільше статків п. Бачкур має у Богородчанському району. Тому, якщо хто-небудь будете проїздом раптом у смт. Богородчанах, то навідайтеся в урочище “Мочари”. Дуже “невеличкий” комплекс площею 442,2 кв.м. власниками якого є Бачкури: батько та син”, – наголошує Сербин.

В підтвердження своїх слів волонтерка додає офіційні документи на право власності вище зазначеного майна.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua