Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатські правоохоронці вшанували пам’ять героїв Небесної сотні

Робочий день прикарпатських правоохоронців розпочався з реквієму пам’яті героїв «Небесної сотні», які віддали життя за майбутнє України, її волю і незалежність.

Не одне покоління молодих сердець відійшло у вічність задля здобуття і збереження цілісності і суверенності держави у віках. Надто високою ціною довелося заплатити Україні – життям і здоров’ям найкращих її синів і дочок.

– Останні події в Україні записали нову сторінку і утворили новітню історію нації. На жаль, ця нова віха знову з кровопролиттям, – зазначив у своєму виступі очільник прикарпатської міліції Микола Семенишин. Але вона дала могутній початок глибоких змін в українському суспільстві, які стали переломним етапом у свідомості громадян усіх суспільних інституцій. Народ довів свою силу і міць, свій незламний дух, значимість, щоправда заплативши життями справжніх патріотів. Але з кожним днем героїчний приклад «Небесної сотні» продовжує зміни в суспільстві як загалом так і кожного відомства зокрема. Змінилася нині і українська міліція. Робота її стала прозорою, результативнішою і ближчою до народу. Сьогодні ми вивчаємо думку людей, щодо принципів і підходів роботи правоохоронців і чуємо багато позитивних відгуків, за які вдячні. Дієво реагуємо на критику та втілюємо пропозиції щодо тіснішої співпраці з людьми. І це не все. Міліція стоїть на порозі реформ, і після проведення їх будуть ще суттєвіші зміни і позитивніша динаміка. Переконаний, що залишаться працювати чесні і професійні кадри, а не ті хто підриває авторитет міліції.


А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua