Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатські пенсіонери зможуть переглянути свою пенсійну справу в режимі он-лайн

Невдовзі вирішити пенсійні питання наші краяни зможуть у будь-якому управлінні Пенсійного фонду, незалежно від місця проживання, та навіть переглянути свою пенсійну справу в режимі он-лайн чи надіслати документи дистанційно.
Це стане реальним при впровадженні нової системи обробки пенсійної документації на базі централізованих інформаційних технологій та переходу на електронний документообіг, повідомили у прес-службі Івано-Франківської ОДА.

– Створення в пенсійній системі єдиного інформаційного поля відчутно поліпшить якість обслуговування громадян, – сказав у своєму коментарі Анатолій Назаров, начальник головного управління Фонду в області, учасник Всеукраїнської наради ПФУ у  Вінниці, де відбулася презентація Програми оздоровлення та модернізації пенсійної системи на 2015-2020 роки.

Подати заяву, звернення, скаргу, отримати консультацію, переглянути індивідуальні дані про страховий стаж чи заробітну плату невдовзі можна буде, зокрема, через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду, пункт обслуговування в банку, на пошті або через модернізований Контакт-центр ПФУ.

На першому етапі у нашій області визначено три пілотних райони: Галицький, Калуський та Рожнятівський. Тут, зокрема, відпрацьовуватимуть технологію оцифрування пенсійних справ та запровадження єдиних стандартів обслуговування.

З цього приводу із керівниками територіальних управлінь та їх заступниками головне управління Пенсійного фонду України в області провело семінар-нараду. Програму оздоровлення та модернізації пенсійної системи на 2015-2020 роки репрезентував заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в області Роман Берчак,  який теж брав участь у Всеукраїнській наради ПФУ у Вінниці.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua