Онлайн TV FM радіо FM пауза

Обережно шахраї!!!

Поліція нагадує жителям Прикарпаття про необхідність проявляти пильність і розсудливість, коли вам телефонують невідомі особи та представляються банківськими працівниками, правоохоронцями чи комерсантами. У жодному випадку не поспішати виконувати вказівкителефонних невідомців та не вирішувати справ у телефонномурежимі.

Минулої доби жертвою шахраїв стала 24-річна жителька Коломиї. Зловмисники, використовуючи шахрайську схему, видурили в потерпілої 8500 гривень. Спочатку їй на телефон надійшло смс-повідомлення зневідомого номера про те, що її банківська картка “Ощадбанку” заблокована.

Після того, телефонним зв’язком від нібито працівника банку шахрай повідомив, що картка користувача заблокована. Для того, щоб вирішити цюпроблему необхідно повідомити йому паролі, які приходитимуть на телефон. Коли жінка виконала умови псевдо банкіра з рахунку пропали грошові кошти.

Відомості про цю подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство), яке карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходівгромадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, абовиправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua

Обережно: шахраї !

Маємо також застереження від податкової служби: упродовж цього року на стаціонарні та мобільні телефони суб’ктів господарювання – юридичних та фізичних осіб Івано- Франківська – надходять телефонні дзвінки від невідомих осіб, які намагаються шахрайським шляхом виманювати грошові кошти, представляючись керівниками податкової служби. Вони звертаються з проханням перерахувати кошти для забезпечення обслуговування групи перевіряльників.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua