Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті проведуть традиційний благодійний велопробіг. Відео

велопробіг Новини

Слідами Галицької Трансверсальної залізниці. На Прикарпатті проведуть традиційний благодійний велопробіг. Організовують його вже п’ять років поспіль. Цього разу кошти збиратимуть для потреб військовослужбовців 78 батальйону 102 бригади ТрО. 

Популяризувати спорту, здоровий спосіб життя, відновити залізничне сполучення між Тернопільщиною та Івано-Франківщиною та допомогти воїнам. На Прикарпатті відбудеться благодійний по трасі колишньої «Галицької трансверсальної залізної дороги», що з’єднувала Поділля і Прикарпаття з Європою залізничним сполученням.

Маршрут проходитиме майже до кордону між Івано-Франківською та Тернопільською областями до річки Дністер у селі Нижнів. Його протяжність – 34 кілометри. Долучитись може кожен охочий за благодійний внесок.

Цьогоріч велопробіг підтримує університет Нафти й газу. Ректор навчального закладу Ігор Чудик каже, цей захід привертає увагу до необхідності відновити цей залізничний маршрут.

Велопробіг відбудеться 22 вересня. Обов’язковою умовою є наявність захисного шолома, захисних окулярів та справного велосипеда. А також – благодійний внесок у 400 гривень.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua