Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті зберуться дебатери з усієї України

Дебатери та всі охочі позмагаються в мистецтві аргументації, а найкращі мають можливість отримати путівку на Чемпіонат України з дебатів – наймасштабнішу дебатну подію року.

Всеукраїнський дебатний турнір “Підйом” відбудеться 23-24 квітня 2016 року в м. Івано-Франківськ. Проходитиме змагання в приміщенні Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника.

Протягом двох днів на часників очікують гострі дискусії на актуальні теми в яких вони безпосередньо братимуть участь. Також організатори подбали про культурну програму, на якій, в неформальній атмосфері, молодь зі всієї України  матиме можливість ближче познайомитись між собою та весело провести час.

До участі запрошуються всі охочі, адже тепер турнір проходить в 2 треки: новачки та досвідчені. Дебатер має право брати участь в турнірі в треку «Новачки» за умови, що це його стартовий турнір або досвід гри в дебати не перевищує 9 місяців з моменту участі в будь-якого статусу першому дебатному турнірі.

Зареєструватися можна за посиланнями:

– Реєстраційна форма в трек «Новачки»: http://goo.gl/forms/DES9IKjinj
– Реєстраційна форма в трек «Досвідчені»: http://goo.gl/forms/TsysZpGXky

Реєстрація триватиме до 01.04.2016р. включно.

За будь-якою інформацією звертайтесь за номером телефону організаторів: 098 06 20 206 – Ростислав, або заходьте в офіційну групу «Підйому» – http://vk.com/pidjom2016 .

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua