Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті водій в’їхав у дерево на краденому автомобілі

Автомобілі марки “Skoda Fabia” та “ВАЗ-21013”, про зникнення яких повідомили власники, мешканці міст Івано-Франківська та Болехова, перебували у розшуку недовго. Одразу ж після реєстрації повідомлень, які вчора надійшли до чергових частин Івано-Франківського та Долинського відділень міліції, правоохоронці знайшли викрадені автівки, а з тим і причетних до їх зникнення.

Як з’ясувалося, до незаконного заволодіння автомобілем марки “Skoda Fabia”, що трапилося в Івано-Франківську, причетний 26-річний мешканець обласного центру, якого і притягують до відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом.
А на Долинщині “ВАЗ-21013” викрав 21-річний житель Болехова. Однак цікавим є те, що підозрюваний та власник авто напередодні розпивали спиртні напої. Відтак товариш заснув, а лиходій скористався цим. Він взяв ключі від автомобіля і виїхав на автодорогу, та не впорався з керуванням. На щастя, ніхто з інших учасників дорожнього руху, водіїв чи пішоходів, не постраждав, а пошкоджено лише автомобіль, котрим горе-водій в’їхав у дерево, повідомили в СЗГ УМВС в Івано-Франківській області.

За цими фактами слідчими підрозділами Івано-Франківського та Долинського відділень міліції розслідуються кримінальні провадження за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 289 КК України, що згідно з санкцією статті карається позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua