Онлайн TV FM радіо FM пауза

Координатор франківської Самооборони не вірить, що волонтер міг підірвати себе й дружину

Координатор Самооборони Івано-Франківська Юрій Лоп’янецький не вірить в основну версію вибуху біля роддому в Івано-Франківську.

 Про це він сказав в коментарі місцевим журналістам, інформує Фіртка.

 “Я знав його з гарної сторони. Не знаю, що трапилось в його особистому житті. Він їздив з нами в останню поїздку. Він віз наш фронтовий вертеп на схід. Я не вірю, що він міг це зробити. Це була людина з великої букви – спокійна, врівноважена… Був професійним водієм, в нього були діти. Звідки в нього граната – я не знаю”, – сказав Лоп’янецький.

 Нагадаємо, сьогодні, о 13:25 до чергової частини надійшло повідомлення про те, що біля  приміщення Івано-Франківського обласного перинатального центру відбувся вибух.

 Внаслідок нього загинув 48 річний чоловік, а його дружина отримала тілесні ушкодження.

 Попередньо установлено, що вибух стався близько 13.20 год. Перебуваючи біля запасного виходу з приміщення Івано-Франківського обласного перинатального центру 48- річний мешканець обласного центру на ґрунті ревнощів застосував гранату, як наслідок –  загинув сам, а його дружину – старшу медсестру полового відділення зазначеного перинатального центру доставлено в лікувальний заклад в тяжкому стані.

За фактом вибуху біля перинатального центру в Івано-Франківську розпочато кримінальне провадження.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua