Онлайн TV FM радіо FM пауза

Івано-Франківський національний медичний університет презентували в Індії


З метою поширення неупередженої інформації про ДВНЗ «ІФНМУ» і всебічне інформування громадян Індії про можливість навчання в Івано-Франківському національному медичному університеті з 07.07.2017 р по 14.07.2017 року проректор з науково – педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) доцент Кобець С. Ф та начальник відділу міжнародних зв’язків доцент Осадець В.С відвідали Індію.

Першим місцем зустрічі з майбутніми студентами університету була Національна столична територія Делі — місто в Індії, розташоване на півночі країни на березі річки Ямуна, центр другої за населенням міської агломерації країни (після Мумбаї). Збудований на початку 20 століття міський район Нью-Делі в межах Делі є офіційною столицею Індії. Населення міста станом на 2016 рік становило понад 25 млн мешканців. Представники нашого університету презентували м. Івано-Франківськ , ДВНЗ «ІФНМУ» основні досягнення , напрямки роботи, переваги над іншими медичними університетами України. Особливу увагу було приділено умовам вступу до ДВНЗ «ІФНМУ» громадянами індії.

Наступним місцем проведення семінару з майбутніми студентами було місто-столиця Патна штату Біхар у Північно-центральній Індії, розташоване на південному березі Гангу біля місця його злиття з річками Коші, Сон і Ґандак. Населення міста станом на 2016 рік становило 1,5 млн мешканців. Для майбутніх студентів презентовано наше місто Івано-Франківськ, університет основні досягнення та умови вступу. В цьому місці для наших колег організували теплу зустріч представники місцевої влади та засобів масової інформації. Понад 50 випускників міста Патна погодились вступати до ДВНЗ «ІФНМУ» .

Подальшу подорож була продовжена до міста Лакнау — столиця штату Уттар-Прадеш, на півночі країни. Місто розташоване на Гангській низовині, на одній з лівих приток річки Ганг — Гоматі. Населення міста — 2,3 млн осіб.

В даному місті проведено семінар та зустріч з майбутніми студентами, презентовано наш університет, наше місто, переглянуто десятки документів індійських громадян, відібрано кандидатів з найкращими успіхами у навчанні в школах Індії для отримання медичної освіти в ДВНЗ «ІФНМУ».

Наступна зустріч з кандидатами на навчання відбулась у місті Дехраду́н (столиця штату Уттаракханд) з населенням — близько 1 млн осіб. Надана інформація про ДВНЗ «ІФНМУ», основні досягнення в навчальній та науковій роботі викликала великий інтерес у присутніх. Особливу увагу було приділено умовам вступу до ДВНЗ «ІФНМУ» громадян Індії. Переглянуто близько 50 документі про повну загальну середню освіту та відібрано кращих кандидатів на навчання до нашого університету.

Після 5 денної подорожі містами півночі Індії в столиці країни відбулась зустріч в з представниками посольства України під час якої були обговорені технічні моменти відкриття віз типу Д для навчання громадян Індії в Україні.

Слід зазначити, що візит до Індії представників ДВНЗ Івано-Франківський національний медичний університет став можливим через всебічну підтримку найбільш відомої в Індії рекрутінгової компанії Euroashia Education Link., яка є представником нашого університету в Індії. Візит в Індію представників ІФНМУ, що відбувся в липні 2017 року заклав підвалини до тривалого і взаємовигідного співробітництва в галузі розвитку вищої медичної освіти в Україні.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua