Онлайн TV FM радіо FM пауза

Голова Івано-Франківської ОДА натякнув держслужбовцям на звільнення

Вчора відбулось розширене засідання Координаційного комітету допомоги пораненим під час проведення АТО за участі голови ОДА Олега Гончарука та представників районів Івано-Франківщини.

 Очільник області наполегливо попросив усіх присутніх, щоб ті в себе на місцях організували допомогу учасникам АТО та їхнім сім’ям, інформує Фіртка.

 Зараз є ті, хто приймає участь в АТО, проходить мобілізаційна кампанія, щодо призиву – це також потенційні учасники, яким необхідна буде допомога. Все, що пов’язане з антитерористичною операцією, всі події , якіі включають комплекс питань є спільними як для облдержадміністрації, так для депутатів, громадськості та волонтерів.

 «В нашій області, є краяни, учасники АТО, яким ми повинні допомогти. Десь Координаційний комітет ними активніше займався, до мене було багато звернень з різними проблемами: починаючи від земельних питань, закінчуючи тим, як наші воїни служать і що їм потрібно», – розповів Гончарук.

 Відтак, за словами губернатора, необхідно побудувати роботу Координаційного комітету так, щоб результати його рішень були одним з напрямків пріоритетної діяльності обласної державної адміністрації, обласної ради та районних рад.

 «Щоб кожна сім’я відчувала реальну допомогу. Бо в нас, коли приходить сім’я загиблого чи пораненного, таке враження наче ми робимо якісь надзусилля, «геройські вчинки»: проводимо наради, починаємо збирати колегії, комісії, виносити питання на обласній раді. А це насправді повсякденна робота. Ми маємо розуміти, що в нас війна», – зауважив Гончарук.

 Тож, голова ОДА наголосив на налагодженні конструктивної роботи всіх держслужбовців.

 «Ми повинні повернутися до людей. Рішення комітету є безумовними для виконання. Невиконання будь-яких рішень Координайіного комітету мною буде розглядатись як небажання людини виконувати свої функціональні обов’язки, впритул до вирішення кадрових питань», – заявив Гончарук.

 Все, що стосується сімей всіх людей, які перебували або перебувають чи будуть перебувати в АТО – відтепер питання №1.

«Якщо люди будуть говорити, що їх не чують – ми будемо публічно приймати кадрові рішення. Я не лякаю. Я говорю те, що ми прийшли до межі, бо коли в нас була сотня людей, ми не справлялись, то зараз з кожним днем ця кількість збільшується. Ми всі стараємось, щось робимо, але люди цього не відчувають. І не завжди виникає питання грошей, та ми десь спекулюємо їхньою відсутністю. Від сьогодні цей Координаційний комітет є пріоритетним в роботі з усіма людьми, які були чи будуть в АТО. Сподіваюсь ви всі мене зрозуміли», – підкреслив очільник області.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua