Онлайн TV FM радіо FM пауза

Елітні квартири у Івано-Франківську продавали різним господарям

Про це випадково дізналися покупці квартир у одній із новобудов міста, розповідають versii.if.ua.

Як пише видання, франківчанин Анатолій Іляшенко прийшов у свою квартиру, куплену за чверть мільйона гривень і в яку він мав би заселитись ще наприкінці минулого року, але там ще тривав ремонт. І на місці з’ясував, що у помешкання є ще один власник. За його словами, вияснилося, що людина купила квартиру через місяць після того, як договір був оформлений з Іляшенко.

У подібній ситуації опинилась і Ольга Герасимчук, яка також випадково дізналась, що ще одним власником придбаного помешкання є житель Москви.

Міліція, яка почала перевірку, з’ясувала, що квартири продають одразу дві фірми. Одна взяла землю під оренду, інша – виступає як підрядник. Правоохорнці вже заявляють, що людям видавали фіктивні документи, де змінювали назви та прізвища керівного складу забудовників.

Василь Кулюшин, керівник відділу Івано-Франківського МВ міліції:

– Вони, маючи печатки вказаного попереднього підприємства, маючі засоби поліграфії, просто роздруковували бланки, вводили людей в оману, завіряли, що все буде нормально і майно придбано законно, і в подальшому обнадіювали, що будуть мати квартири.

Міліція обіцяє передати справу до суду – шахраям загрожує до 12 років ув’язнення

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua