Онлайн TV FM радіо FM пауза

До лікаря в один клік: в Івано-Франківську підписано договір про впровадження системи Medics

17 серпня, відбулося офіційне підписання договору між представниками компанії MEDICS та керівниками усіх медичних закладів первинної ланки Івано-Франківська щодо запуску системи MEDICS.

“У медицині потрібно максимально все обдумати. Ми вивчали досвід різних компаній. Система MEDICS в наших умовах є найкращою. Для нас важливо, аби ми йшли в ногу з часом”, – стверджує міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Завдяки запуску сервісу MEDICS тепер пацієнти зможуть записатись на прийом до лікаря онлайн та без черг, зберігати результати обстеження в електронній картці пацієнта, оцінювати лікаря, залишати відгуки про нього, використовувати електронний рецепт, обирати лікаря.

“Ця система дозволяє пацієнтам уникнути величезних черг у лікарнях, непоінформованості про власне здоров’я. Можна не переживати, що медична картка загубиться. Система дозволяє оптимізувати роботу лікарень.”, – наголошує Дмитро Ливч, директор зі стратегії компанії MEDICS.

Перевагу системи також відзначили лікарі, які тепер зможуть мати електронну картку пацієнта, електронний календар запису на прийом, єдину базу пацієнтів, а також відстежувати динаміку усіх медичних показників, що є у картці.

“Ми вневнені, що інвестиції в здоров’я населення – ключове питання благополуччя містян. Саме тому, познайомившись з представниками компанії Medics в рамках 1991 Open Data Incubator, ми почали вести переговори щодо впровадження. Переговори тривали близько 4 місяців, аби узгодити усі деталі, раді, що з підтримкою партнерів тепер і охорона здоров’я буде модернізованою,” – наголосив Ігор Попадюк.

“Прийшов час і треба дивитися у майбутнє. Вперше ми побачили систему MEDICS у місті Хмельницький. Програма здалася нам простою для використання: як для лікарів, так і пацієнтів. Ми намагатимемося сприяти легкому впровадженню системи у лікарні”, – стверджує Таїсія Петрівна, головний лікар поліклініки №4.

Окрім того, компанія Medics є офіційним партнером МОЗ та здійснює реєстрацію у центральному компоненті eHealth, в рамках медичної реформи.

Найактивніше до впровадження інновацій долучились: Руслан Марцінків -міський голова Івано-Франківська; Ігор Попадюк -начальник управління інвестиційної політики м. Івано-Франківськ; Марія Бойко – начальник управління охорони здоров’я м. Івано-Франківськ.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua