Онлайн TV FM радіо FM пауза

Активісти хочуть від міської влади реальних кроків по припиненню забудови на міському озері

Про це сьогодні на сесії міської ради розповіла активістка Світлана Романко.

 «Створена комісія ще у березні про припиненню забудови міського озера. Роботи цієї комісії не видно. Питання резонансне. Два місяці комісія не збирається, бо її не скликають», – говорить представнки комісії Світлана Романко, передає Фіртка.

Відтак, грмоада просить оформити у правовому вигляді вирішення данного питання. І наполягають на тому, що міська рада не повинна очікувати судового рішення по справі, яка зараз слухається у суді.

«Міська рада може сама вирішитиі не продовжувати договір оренди. Громада просить вжити реально рішучих кроків до заборони забудови міськооозера», – говорить Романко.

Натомість міський голова Віктор Анушкевичус зазначив, що склад комісії формувався дволі довго. За той час він направив підприємцю Ріафету Гасимову відповідний лист, у яоум повідомив про те, що договір оренди не буде продовжено.

«Гасимов подав на мене в суд. Вже може навіть і завтра я збеу членів комісії і ми виробили спільне рішення, щоб не просто проголосувати його на сесії, але й підтримати у судах», – наголосив мер.

Наразі ж, як зауважив Віктор Анушкевичус, питання є у порядку денному сесії міської ради, а раніше всі члени виконкому проголосували проти продовження оренди земельної ділянки.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua