Онлайн TV FM радіо FM пауза

13 церковних хорів в Івано-Франківську молилися за мир в Україні

13 хорових колективів зустрілися у Архікатедральному і Митрополичому Соборі Воскресіння Христового УГКЦ в Івано Франківську, щоб молитовно виспівуючи колядки випросити у новонародженого Спасителя миру для нашої Батьківщини України.

У святі прощання із колядою взяв участь Архієпископ і Митрополит Володимир Війтишин, судовий вікарій протоієрей Степан Балагура, адміністратор парафії митр. прот. Юрій Новіцький разом із духовенством собору, повідомляє прес-сулужба Архієпархії.

У вступному слові о. Юрій заохотив усіх щиро та молитовно колядувати на Божу славу, та просити для нашої багатостраждальної України миру та добробуту.

На завершення Колядкового вечора із пастирським словом до всіх присутніх звернувся Мирополит Володимир Війтишин, подякувавши усім учасникам розколяди, а особливо гостям зі Львова, архієрей висловив свою мрію: “…щоб так як ми тут сьогодні зібрались, ми усі разом заспівали Божественну Літургію, разом із главою нашої Церкви Блаженнішим Святославом…”. Це було б потужне молитовне єднання.

Останнім акордом свята стало колядування усіх гостей перед Архікатедральним Собором у супроводі духового оркестру.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua