Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Яремчі відбувся благодійний аукціон на підтримку «Едельвейсів»

Яремче

У Яремчі відбувся благодійний аукціон, під час якого зібрали 2 мільйони 400 тисяч гривень для «едельвейсів». Акція ініційована головою Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світланою Онищук.

Найкоштовнішими лотами цього вечора стала живописна робота Богдана Бринського “Борітеся — поборете”, яку надала медична спільнота Прикарпаття. За неї вдалось вторгувати найбільше – 200 тисяч гривень.

Майже 200 тис. грн виручили з продажу ікони “Тайна вечеря”, виконаної в унікальній техніці єрусалимським каменем в перламутровій оздобі. Її надав стоматолог-волонтер Фаді аль-Таріфі.

У трійці найдорожчих лотів – відразу два лоти: пара ікон «Богородиця-Одигітрія, Тихвинська» і «Спас Вседержитель» та м’яч футбольного клубу «Жирона» з підписом гравця Віктора Циганкова. За кожен із них учасники аукціону заплатили по 110 тис грн.

«Дякую за плідну роботу кожному, хто долучився до благодійного аукціону – митцям та людям доброї волі, які надали цікаві лоти, гостям заходу за їхню жертовність; великій команді обласної державної адміністрації, яка працювала над організацією та проведенням цього масштабного заходу. Дякую кожному! Ми вкотре довели, що разом можемо більше. І лише разом до справедливої Перемоги України», – звернулася до присутніх на завершення аукціону Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua