Онлайн TV FM радіо FM пауза

У гірські струмки Яремчанщини запустили понад 30 тисяч мальків форелі

28 квітня проведно акцію “День форелі: зарибнення мальком форелі річок Яремчанщини -2018″.

Завдяки зусиллям активістів вдалося запустити у гірські струмки краю понад 30 тисяч мальків форелі на суму близько 45 тисяч гривень, інформує Інститут розвитку Яремчанського краю.
Зокрема, форель була успішно доставлена у струмки таких населених пунктів: Яблуницю, Ворохту, Татарів, Микуличин, Яремче, мікрорайон Дора, інформує “Галка”.

«Спільними зусиллями вже декілька років ми проводимо акцію по зарибненню наших гірських струмків. Сподіваюся, що така наша праця найближчим часом вже дасть свої плоди і наші водоймища будуть заповнені фореллю. Приємно, що з кожним разом стає все більше свідомих людей, які долучаються та всебічно підтримують дану ініціативу. Хочу висловити щирі слова подяки організатору акції – Юрію Вередюку, бо насправді це велика праця та самопожертва, окреме спасибі всім, хто фінансово долучився, а також безпосередньо людям, які знайшли час та запускали форель у струмки», – зауважив голова ГО «Інститут розвитку Яремчанського краю» Андрій Дзвінчук.

Водночас, за словами Юрія Вередюка, акція «День форелі» з кожним роком набирає обертів і переростає у щось більше ніж просто запуск риби у струмки. Це – своєрідна філософія, яка об’єднує багатьох людей в одне ціле.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua