Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Городенці військовим обіцяють безкоштовне лікування та низку пільг

У Городенківському районі прийнята районна програма підтримки бійців, які перебувають у зоні АТО. Хоч офіційного статусу Міноборони їм ще не надало, бійці можуть звернутися із заявами до соціальних служб щодо встановлення пільг на оплату житла, користування газом, телефоном і водою.

При цьому достатньо мати лише довідку з військової частини, в якій служить боєць. Про це йшлося на зустрічі з 27 бійцями, які перебувають на ротації, повідомляють “Вікна” з посиланням на допис у Facebook Людмили Стражник.

Голова РДА Василь Буджак і голова райради Богдан Кобилянський розповіли про мобілізаційні заходи. Зокрема, на мобілізаційний рахунок всього надійшло понад 900 тисяч гривень.

Бійців АТО благословили владика Юліан Коломийсько-Косівської єпархії УПЦ КП і Городенківський декан УГКЦ о. м. Ігор Левицький, який вручив кожному бійцеві матеріальну допомогу й образки. Своєю чергою владика пообіцяв також передати презенти бійцям.

Перед воїнами виступили керівники структурних підрозділів РДА. Зокрема, головний лікар ЦРЛ Олександра Косовець розповіла, що вже 8 бійців звернулися за допомогою, двох із них прооперували. Лікування безкоштовне, ним забезпечують також дітей і дружин бійців

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua