Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Бурштині через заборгованість відключали електроенергію (Галицький кореспондент)

У зв’язку з порушенням умов договору про постачання електричної енергії (заборгованість КП «Житловик» у розмірі 1,6 млн. грн), протягом 10-11 вересня 2019 року ТОВ «Прикарпатенерготрейд» припинило постачання електроенергії в Бурштині для таких обєктів як: адміністративні приміщень комунального підприємства, ліфтове господарство, багатоквартирні будинки № 5 по вул. Д. Галицького та № 3 по вул. О. Басараб, а також на три свердловини для видобування підземних вод, що використовується для забезпечення населення міста питною водою, пише Галицький кореспондент.

Якщо відключення від електроенергії адмінприміщень та ліфтів принесе тимчасові незручності для незначної частини мешканців, то знеструмлення трьох свердловин, і відповідно видобування підземних вод із двох свердловин, не може забезпечити мешканців міста необхідним обсягом споживання питної води та існує ризик переходу на погодинну подачу холодної води, повідомляють у пресслужбі Бурштинської міської ради.

Сьогодні, 11 вересня, близько шести годин тривали переговори між міським головою Р. О. Джурою та керівництвом ТОВ «Прикарпатенерготрейд». В результаті, сторони домовилися про відновлення постачання електричної енергії для вищевказаних об’єктів вже завтра, 12 вересня, на умовах часткового погашення заборгованості комунальним підприємством «Житловик» спільно з Бурштинською міською радою.

Відключення тих чи інших об’єктів, які належать до сфери управління комунального підприємства, здійснюються представниками АТ «Прикарпаттяобленерго» на основі повідомлення про припинення електропостачання від ТОВ «Прикарпатенерготрейд» без погодження з керівництвом Бурштинської міської ради та керівництвом КП «Житловик», тому мешканців Бурштина просять погасити в найкоротші терміни існуючу в них заборгованість за надані житлово-комунальні послуги та в подальшому своєчасно здійснювати платежі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua