Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпаття відвідав Надзвичайний Посол Великобританії Мартін Гарссіон

Новини

Голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук зустрілася із британською делегацією на чолі з Мартіном Гаррісом, Надзвичайним і Повноважним Послом Сполученого Королівства Великобританії та Північної Ірландії в Україні.

Про це пише на сторінці «Facebook» Івано-Франківська обласна державна адміністрація.

На переконання керівниці області, зустріч дозволить втілити чимало важливих для Прикарпаття проєктів, дасть новий поштовх для розвитку економіки.

«Війна диктує свої правила. Тож на сьогодні одним з пріоритетних напрямів роботи в області є розвиток мережі реабілітаційних закладів, які приймають на фізичне та психологічне відновлення військовослужбовців та цивільне населення. Наразі створено майже пів тисячі стаціонарних ліжок, діє понад два десятки амбулаторних закладів. Прикарпаття планує створити ще один новий сучасний реабілітаційний центр», – розповіла Світлана Онищук.

Також, за словами Світлани Онищук, в регіоні активно розвивається ветеранська політикуа Зараз триває створення хабу, де буде надаватись широкий спектр послуг для військовослужбовців та їхніх родин.

За підтримки представників Великобританії на Прикарпатті уже реалізовується проєкт щодо створення ветеранського простору.

На зустрічі було обговорено ситуацію в енергосфері, що стало викликом для всієї країни.

Загалом область за час повномасштабної війни налагодила співпрацю зі 132 міжнародними організаціями та фондами у 75 різних напрямах.

«Розраховуємо на підтримку та тісну співпрацю і з представниками дружньої Великобританії. Адже це дасть можливість розвиватись області та державі загалом», – резюмувала очільниця області.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua