Онлайн TV FM радіо FM пауза

Непідвладність чуттєвої повені: прикарпатець Володимир Присяжнюк презентував нову збірку віршів. Відео

Новини

Прикарпатський поет Володимир Присяжнюк презентував в Калуші нову збірку віршів «Непідвладність чуттєвої повені». Це четверта книга автора, до якої увійшли різні за тематикою вірші, написані в період з 2019 до 2021 року.

Перу Володимира Присяжнюка належать книга поетичних пародій «Тобі сюди, Алісо!», збірки лірики «У середмісті моєї пам’яті» та «Експресії». «Непідвладність чуттєвої повені» – четверте дітище автора.

Більшість поезій – романтична лірика. Також Володимир Присяжнюк вміло передає настрій природи. Проте водночас прагне знайти відповідь на запитання, чому серед цієї неповторної краси і досі важко живеться багатьом українцям.

Ліричний герой інтимної лірики Володимира Присяжнюка – то галантний лицар зі шляхетним ставленням до жінки. Мабуть, стільки палких шанувальниць, як засвідчила і презентація «Непідвладності чуттєвої повені», поезія Володимира Присяжнюка має тому, що він, не вважаючи це якимись пафосними словами, опоетизовує і возвеличує щире вірне кохання.

У бібліотеці панувала надзвичайно тепла і щира атмосфера затишку й гармонії. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua