Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатські рятувальники вшанували пам’ять загиблих учасників АТО

Новини

З нагоди 10 річниці початку АТО на сході України та 10 річниці звільнення Слов’янська та Краматорська від проросійських окупантів, відбувся підйом представників ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області на найвищу точку України – гору Говерла, де в рамках соціально-відповідального проєкту волонтерів та військових «Дорогами війни… від Карачуна до Говерли» встановлено пам’ятний знак загиблим під час АТО на сході України при звільненні Слов’янська та Краматорська у 2014 році.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області:

«Рятувальники на вершині Говерли розгорнули синьо-жовтий стяг, щоб вкотре нагадати, що Україна вільна, незалежна та сильна, а також засвітили лампадки та поклали квіти до пам’ятного знаку, та у молитві згадали всіх, хто віддав своє життя за Україну».

Такі сходження відбуваються вже протягом багатьох років, щоб вшанувати пам’ять перших загиблих військовослужбовців та представників силових структур України.
В рамках проєкту «Дорогами війни… Від Карачуна до Говерли», керівником проєкту Мариною Квіткою на Алеї Героїв у смт. Верховина буде передано рятувальникам дублікат Дзвону Пам’яті з Меморіального комплексу на горі Карачун.

Пам’ятати практичними справами – девіз соціально- відповідального проекту волонтерів і військових «Дорогами війни… Від Карачуна до Говерли». Який з 2014 року реалізуються в зоні АТО, ООС та під час повномасштабної російської агресії.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua