Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатські правоохоронці затримали двох мешканців Франківщини за допомогу в незаконному перетині кордону військовозобов’язаним

Новини

Зловмисники налагодили канал нелегального переправлення за кордон чоловіків, які підлягають мобілізації. Фігуранти фіктивно працевлаштовували «клієнтів» водіями до фірми та вносили відповідні відомості до інформаційної бази.

В ході досудового розслідування встановлено, до «схеми» причетні керівник візового центру та директор фірми-перевізника з Прикарпаття. З одного чоловіка призовного віку зловмисники брали по 5000 доларів.

За результатами проведення обшуків за місцями проживання, у офісному приміщенні, транспортних засобах, поліцейські вилучили мобільні телефони, гроші, ймовірно отримані від протиправної діяльності, комп’ютерне обладнання, бланки документів та кліше печаток різних установ. Обох зловмисників слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі їм повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua