Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатка народила дитину вдома, а потім підкинула немовля сусідам: у поліції розповіли деталі. Відео

Новини

Новонародженого малюка, замотаного у ковдру, біля власного будинку просто на сходах знайшла мешканка села Томашівці Калуського району. Жінка негайно викликала медиків та поліцію, та дитина померла ще в дорозі до лікарні. Поліцейські Івано-Франківщини розслідують факт смерті немовляти. Проте деякі подробиці вже відомі.

Народила сина і залишила його у сусідки на сходах. На Івано-Франківщині поліція розслідує смерть немовляти, якого покинула багатодітна матір. Мешканка села Томашівці Калушського району, яка знайшла дитину біля власного будинку, негайно викликала медиків і поліцію.

До цього інциденту у  поле зору правоохоронців сім’я не потрапляла та на обліку в соціальній службі також не перебувала.

За даним фактом слідці розпочали кримінальне провадження за частиною третьою , статті 135-ї Кримінального кодексу України, що передбачає позбавлення волі строком від трьох до восьми років.

Деталі – у сюжеті:

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
5
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua