Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатець став срібним призером чемпіонату Європи

Новини

Студент факультету фізичного виховання та спорту ПНУ імені В. Стефаника, вихованець Академії боротьби Прикарпаття імені Василя Федоришина Андрій Джелеп став віце-чемпіоном Європи зі спортивної боротьби.

Про це пише РАІ з посиланням на пресслужбу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

У складі збірної України студент виступив на змаганнях серед чоловіків з вільної боротьби в категорії 61 кг. В чвертьфіналі Андрій Джелеп переміг призера світу азербайджанця Ахмеднабі Гварзатілова. У поєдинку за вихід у фінал технічно переборов багаторазового призера Європи, світу грузина Беку Ломтадзе.

У вирішальній сутичці Андрій Джелеп зустрівся з чемпіоном Європи U-23, переможцем індивідуального кубку світу Абасгаджи Магомедовим. У складному поєдинку спортсмен поступився супернику та став срібним призером чемпіонату Європи-2021.

Відзначимо, Андрій Джелеп – чемпіон України вільної боротьби (2021), віце-чемпіон Європи з вільної боротьби серед чоловіків ( 2021), майстер спорту міжнародного класу, чемпіон Європи та світу серед кадетів, срібний призер чемпіонату Європи та світу серед юніорів. 

Як повідомляло РАІ, на Калуській льодовій арені відбувся хокейний матч між командами «Білий Барс» з Білої Церкви та калуським «Легіоном».

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua