Онлайн TV FM радіо FM пауза

Протягом однієї доби гірські рятувальники двічі допомогали туристам

Новини

11 серпня до рятувальників поступило повідомлення про те, що в лісовому масиві поблизу села Верхній Майдан Надвірнянської ТГ, заблукало двоє людей. Також рятувальники села Осмолода надавали допомогу туристці, яка відчула погіршення стану здоров’я на полонині Кругла, поблизу села Осмолода Перегінської ТГ, Калуського району.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області

Так,11 серпня до рятувальників поступило повідомлення про те, що в лісовому масиві поблизу села Верхній Майдан Надвірнянської ТГ, заблукало двоє людей. До проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено гірських рятувальників міста Яремче, які знайшли заблукалих осіб та супроводили до автодороги, звідки вони направились до місця постійного проживання.

Також, гірські рятувальники села Осмолода надавали допомогу туристці, яка відчула погіршення стану здоров’я на полонині Кругла, поблизу села Осмолода Перегінської ТГ, Калуського району. Жителька Рівненської області, 2009 р.н. перебувала в гірській місцевості у складі туристичної групи.Прибувши до місця перебування туристки, рятувальники надали їй першу домедичну допомогу та супроводили до автомобіля екстреної медичної допомоги.

Рятувальники вкотре нагадують громадянам про те, що необхідно відповідально ставитися до туристичних походів, не переоцінювати свої фізичні можливості, обов’язково підбирати відповідний одяг та взуття та вивчати маршрут перед мандрівкою.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua